„Kaziuko mugė” – tai pirmoji pavasario šventė, įžengusi į mūsų gimnaziją.

Į aktų salę save parodyti, kitų pažiūrėti, parduoti ar nusipirkti rankų darbo daiktų susirinko ir maži, ir dideli, mūsų bendruomenės nariai.  Mugei ruošėmės nuoširdžiai: kas mezgė, kas gamino papuošalus, muilą, vonios burbulus, mokėsi sukti cukraus vatą, kepė pyragus ir kitus skanumynus.
Prekystaliai linko nuo gausybės pyragų, įvairių dirbinių, kuriems išgražinti vaikai ir jų tėveliai nepagailėjo nei laiko, nei sumanumo. Niekas iš kermošiaus  neįšėjo be pyragų, malonių smulkmenų ir geros nuotaikos.  Mokiniai ne tik turėjo progą atskleisti savo gebėjimus,  bet ir įgyti verslo žinių parduodami savo gaminius, kuriuose įdėta daug širdies, gerumo  ir išmonės.

3 marca b. r. po raz kolejny w murach naszego gimnazjum odbył się „Jarmark Kaziukowy”.

Na jarmarku można było kupić m. in.: ciasteczka, lizaki, wafle, balony oraz piękne palmy   wielkanocne-symbol zbliżających się Świąt Wielkanocnych. Wyroby zostały wykonane przez uczniów oraz ich rodziców. Imprezę umilała muzyka akordeonowa w wykonaniu uczniów kl. IIIG  Robertasa i Linasa. Szkolny kiermasz to nie tylko tradycja i dobra zabawa lecz również ćwiczenie  podstaw przedsiębiorczości.