Skirtos lėšos neformaliojo vaikų švietimo projektams vykdyti

Š. m. spalio mėnesį Trakų gimnazija dalyvavo Trakų rajono savivaldybės neformaliojo vaikų švietimo projektų finansavimo ir organizavimo konkurse. Spalio 26 d. buvo skirtos lėšos neformaliojo vaikų švietimo projektams vykdyti. Mūsų gimnazija laimėjo finansavimą trims projektams. Laimėtojų sąrašas:

,,Būkime kartu“ , projekto vadovė Vincenta Diugevič – 1400 Eurų,
,,Mano tautos kostiumas“, projekto vadovės Danuta Jepifanova, Ivona Buinovskaja – 1500 Eurų,
,,Sportuoju ir esu sveikas“, projekto vadovės Alia Puč, Renata Strazevičienė – 400 Eurų. Sveikiname mokytojas ir mokinius su laimėjimu, bet tai tik pradžia.
Atkreipiame dėmesį, kad organizuojant neformaliojo vaikų švietimo veiklas projekto vadovė užtikrina sveikatos saugos reikalavimus: edukacinėse programose turi dalyvauti tik sveiki vaikai, turės būti laikomasi vaikų grupių izoliacijos principo, kad vaikai nuolatos dalyvautų tos pačios grupės veiklose ir išvengtų skirtingų grupių  kontakto tiek patalpose, tiek lauke. Vengtinas kontaktas su pašaliniais, veiklose nedalyvaujančiais asmenimis, o jeigu to padaryti neįmanoma, reikia riboti kontakto laiką. Taip pat sudaro sąlygas vaikų ir darbuotojų rankų higienai, vėdinamos patalpos, dezinfekuojami dažnai liečiami paviršiai. Jeigu vaikai maitinami, neorganizuojamas maitinimas švediško stalo principu. Jeigu vaikai valgys bendrose patalpose, į valgyklą jie turėtų ateiti po vieną grupę pagal iš anksto sudarytą grafiką, pavalgius patalpas būtina išvėdinti ir išvalyti.
Iki gruodžio 5 d. projektų vykdytojai turi pateikti savivaldybės administracijos Švietimo skyriui projekto veiklos ir projekto lėšų panaudojimo ataskaitas.
Linkime sėkmės!