VASAROS STOVYKLA ,MOKOMĖS GAMTOJE IR IŠ GAMTOS”

Birželio 27 dieną, trukusi dvi savaites, baigė darbą kupina įspūdžių ir nuotykių vaikų vasaros stovykla ,,Mokomės gamtoje ir iš gamtos”. Tą dieną vyko edukacinis užsiėmimas ,,Muilo kempinėlės gamyba”.  Renginį vedė dailės ir technologijų mokytoja metodininkė Danuta Jepifanova. Stovyklautojai iš muilo gamino kempinėles, jas gražiai papuošė. Lankydami stovyklą vaikai gavo naujų patirčių ir įspūdžių, atskleidė savo gabumus. Stovykloje jie kūrė, sportavo,  žaidė, tyrinėjo ir gilino žinias apie gamtą.  Išvykų metu geriau pažino savo kraštą. Vaikai, kupini naujų patirčių ir įspūdžių bei prisiminimų, atsisveikino su stovykla. Dėkojame visiems, kurie rūpinosi, kad vaikams būtų gera ir įdomu!

OBÓZ  LETNI ,,UCZYMY SIĘ NA PRZYRODZIE I OD PRZYRODY“

 Ostatni dzień obozu był bardzo zajmujący, gdyż dzieci miały okazję własnoręcznie wykonać mydełko – gąbkę. Zajęcia edukacyjne przyszykowała nauczycielka od plastyki i technologii Danuta Jepifanowa.
Uczniowie pełni niezapomnianych wrażeń, szczęśliwi i wypoczęci pożegnali się z obozem. Podczas obozu dzieci ujawniły swoje talenty, ponieważ mieli możliwość tworzyć, sportować, pogłębiać wiedzę o przyrodzie. Dziękujemy wszystkim, którzy zadbali o dzieci, aby było dla nich w obozie ciekawie, dobrze i bezpiecznie!