Gruodžio 20 dieną labai gerai ir gerai besimokantys mūsų gimnazijos mokiniai gavo puikią  kalėdinę staigmeną, kuri jiems ilgam įsiminė bei praplėtė jų kultūrinį akiratį. Dviem mokykliniais autobusais, mokiniai, lydimi šešių mokytojų, vyko į Vilniaus Siemens areną ir Compensa koncertų salę, kur vyresniųjų klasių mokiniai žiūrėjo miuziklą „Paryžiaus katedra“, o jaunesnieji – baleto „Spragtukas“ premjerą.
Piotro Čaikovskio „Spragtukas“ šventiniu  laikotarpiu šokamas viso pasaulio muzikiniuose teatruose. Mes turėjome galimybę pamatyti modernią garsaus rusų choreografo Kirilo Simonovo baleto versiją, pastatytą Klaipėdos valstybiniame  muzikiniame  teatre.
Miuziklas „Paryžiaus katedra“ sukurtas pagal klasikos vertybe tapusio Viktoro Hugo romaną. Tai istorija apie blogio ir gėrio kovą, apie rūpestį ir atsidavimą, puikybės ir dorovės akistatą. Muziką sukūrė vienas garsiausių Prancūzijos kompozitorių ir atlikėjų Ričardas Kočiantė.
Išvykos į teatrą žiemos švenčių laikotarpiu – graži ir prasminga mūsų gimnazijos tradicija, skatinanti ir įvertinanti mokinius už mokslo pasiekimus ir pastangas.

Anglų k. mokytojos Daiva Bernatavičienė, Jurgita Lapuchovienė